top of page
1-13.jpg

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

Ние сме во потрага по луѓе кои поседуваат страст за нашата индустрија и се посветени на тимска рабoта. Погледнете ги нашите отворени работни позиции подолу и доколку најдете некоја што ве интересира, едноставно прикачете ја вашата биографија.

bottom of page