top of page

РАБОТETE СО НАС

Доколку сте заинтересирани за работа во рудникот Саса, Ве молиме пополнете:

Работна биографија – CV
Моите лични податоци може да ги обработува Одделот за човечки ресурси во рудникот САСА за период од

Ви благодариме за Вашата апликација !

bottom of page